Geenit ja kloonit - Uljas uusi paratiisi? Lee M. Silver

ISBN:

Published: 1998

Hardcover

372 pages


Description

Geenit ja kloonit - Uljas uusi paratiisi?  by  Lee M. Silver

Geenit ja kloonit - Uljas uusi paratiisi? by Lee M. Silver
1998 | Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 372 pages | ISBN: | 5.23 Mb

Arvovaltainen ja ajankohtainen kirja aiheesta, jota meillä ei ole varaa jättää huomiotta.Jonathan Weiner, Pulitzer-palkitun The Beak of theFinch -kirjan tekijäVoiko lapsella olla geneettisesti kaksi äitiä? Voiko mies tulla raskaaksi? VoivatkoMoreArvovaltainen ja ajankohtainen kirja aiheesta, jota meillä ei ole varaa jättää huomiotta.Jonathan Weiner, Pulitzer-palkitun The Beak of theFinch -kirjan tekijäVoiko lapsella olla geneettisesti kaksi äitiä?

Voiko mies tulla raskaaksi? Voivatko vanhemmat päättää syntymättömän lapsensa luonteenpiirteet ja lahjakkuuden etukäteen?Biotekniikan professori Lee M. Silverin mukaan kloonaus on vain yksi uusista lisääntymismenetelmistä. Sillä ei tuoteta tieteistarinoiden hirviöitä, vaan yksinkertaisesti identtinen kaksonen sille, jonka solusta klooni kasvatetaan. Perinteisestä lapsen siittämisestä ei tarvitse luopua, mutta tulossa on myös muita mahdollisuuksia: kaksi miestä tai kaksi naista voivat saada yhteisen lapsen, jolla on molempien geenejä. Alkionvalinnalla voidaan tuottaa lapsia, joilla ei ole periytyvien tautien geenejä.Maailman ensimmäisen kloonilampaan Dollyn syntymä vuonna 1997 oli sensaatio, jonka myötä kysymys ihmisten kloonauksesta on ajankohtainen.

Silver herättelee nyt keskustelua uusien menetelmien eettisistä ongelmist: Mikä on oikein ja mikä väärin - lue Silverin haastava puheenvuoro!Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Geenit ja kloonit - Uljas uusi paratiisi?":


official-file.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us